Varför nöja sig med en svullen fot...

när man kan ha två? =P
Klev på en geting som borrade sig fast mellan 2 tår, så nu kan jag knappt gå. Haha, typiskt mig.
-Markus, var är duuu? Du måste hålla koll på din flickvän! =)

Är rätt slut efter en väldigt mysig och trevlig dag så nu ska jag hoppa isäng. Imorgon kommer Sanna och Isa hit, det ska bli kul.

Imorgon far även Markus föräldrar, Göran och Birgitta, till Malå för att hämta ett bord till Markus. Snällt. Blir trevligt att de får träffas!

Vi hörs och ses!
Puss hej

Utflykt.

Idag blir det utflykt med Laban, Peder och barnen. Vi åker till samma plats som vi var på för nästan exakt ett år sedan. Hoppas det blir lika bra väder idag som det varit alla andra dagar.
Synd bara att Markus inte var här och kunde följa med oss. =/

Laban vid stranden, ca 1 år sedan


Min helg.

Fredagen hade Markus planerat och överraskade med middag på restaurang, följt av spännande bowling. 2-1 till Markus. Jag är nöjd att jag vann över honom en gång iallafall, med tanke på att jag bara spelat en gång tidigare. Efter det tog vi våra stora godispåsar som Markus köpt på Godishuset och åkte till hemmakväll där vi hyrde film och åkte hem till Laban. En riktigt mysig fredagkväll hade min älskling ordnat! ♥

Lördagen blev inte riktigt som planerat, hade hoppats få göra bort något som hängt över huvudet ett tag, men tyvärr blev det inte så. Kan inte påstå att jag blev direkt förvånad heller, men jag vill så gärna få lägga allt från det bakom mig. Hursomhelst så for vi på bio efter jag slutat jobbat. Vi såg "Drag me to hell", den var helt okej. Jag blev lite rädd ett par gånger, vilket gjorde att jag tog tag i min trygga pojkvän- det resulterade att Markus fick uppleva en nästan 3D-känsla av filmen. Riktiga ryck och skrik och smärta! Haha, stackaren...

Söndagen har vi spenderat ute i stugan, vi badade med Laban. Årets första dopp i riktigt varmt vatten. Mycket skönt att få svalka av sig i värmen. Därfter en liten middag som avslut på vår fina helg för sen fick jag och Laban skjuts till jobbet och Markus återvände till Ske-hamn. =/ En lugn kväll på jobbet så jag och Laban traskade hem. 45 minuters promenad gjorde både mig och Laban rätt trötta. Så nu ska ljuset släckas. Och fötterna vila. =)
Godnatt på er!

090627

Låt denna dag gå bra.

Vilken dag!

Solen skiner, lönen är på kontot och min älskling kommer!
Äntligen en bra dag!

Imorgon

kommer lönen. Och så otroligt välkommen den är, jag har hela 12 riksdaler på mitt konto i denna stund! =P



Sommardag!

Gick en härlig promenad med Laban på förmiddagen. Otroligt skönt ute, nu känns det att det är sommar.
Ska göra mig lunch sen och sätta mig på balkongen, måste fånga några av solens strålar. =)
Har flyttat lilla stereon från köket ut till vardagsrummet så musiken hörs ut till balkongen... Har lite gamla skivor å spela, hittade några skivor från storsjöyran 2006 samt midsommar 2007. Känns som om det var igår, än en gång slås man av hur tiden går fort och hur allt förändras med den...

Hoppas ni alla får en fin sommardag!


Träningsvärk.

Har gått så mycket dessa två dagar att jag vet inte om jag vill stiga upp imorgon, tror att mina powerwalks kommer kännas i både rumpa och ben.
Men skönt är det! (I viss mån)

Hoppade in och jobbade extra ikväll, så min sista inskolning på nattpass blir imorgon istället.
Nu ska jag slappa en stund och få i mig lite gott fika. Sen sova!

Puss hej

Sysslor på kvällen...

Sorterar i garderoben. Känns rätt skönt, behöver få lite ordning där. =) Bäst att passa på när man har tid över.

-Herregud. En vuxen man ska väl ändå kunna svara i telefon, så otroligt löjligt.
Och vissa människor slutar man aldrig förvånas av, de borde kliva av sina höga hästar. Utpressning, det var något av det lägsta jag varit med om!

Sådärja.

En seg och tråkig förmiddag med tvätt. Men sen la jag mig ute i solen ett tag och då blev jag genast på bättre humör. Nu har jag gått en powerwalk-runda med Laban. Tror han blev tröttare än mig faktiskt. Så nu ska jag och min bruna kropp (nästan iaf) ta en dusch och sen göra lite middag. =)
Puss hej

En ensam måndag.


Kollage.

Några bilder från helgens bravader.
Tårtan som Markus hjälpte mig att göra: Red Velvet Cake. Yum, if I may say so.
Några VI-bilder och annat smått å gott.
Enjoy!





Hemma igen.

Helgen är slut och jag måste medge att det känns mer än bara trist. Men det har varit en fin helg som spenderades med Markus i hans familjs stuga. Vädret blev bättre än väntat, älsklingen tog med sig Laban ut i vattnet för årets första dopp. Laban har nog njutit mest i helgen, han har fått vara ute hela dagarna, så underbart skönt.

Men så idag åkte Markus m.föräldrar tillbaka till Ske-hamn. Jäkla jobb. Mindre kul att jag jobbar nästan varje helg (!), när det endast är helger som Markus är ledig. Men jag får passa på att träffa honom emellan jobbpassen.

Nu har vi landat här hemma, tog en mysstund ute på balkongen, sen har jag städat och sett på Privileged, en ny serie på femman. Känner mig lite seg så ska ta med mig Laban på en cykeltur och därefter får det nog bli film. Är så sugen på att läsa, men nu är mina älskade böcker slut. Måste hitta någon ny bra bok! Men tilsvidare får det bli film... Passar bra på en söndag!

Imorgon hoppas jag på sol. =)

Puss hej


-Hjärta du!! ♥

Glad Midsommar!

Nu åker jag och älsklingen till stugan!


Natten avklarad.

Lite seg kände jag mig emellanåt, men det funkade!
Idag har jag varit iväg och solat en sväng, kört igång en tvätt så nu sk jag städa, sen ta mig en lång härlig dusch och därefter handla. Måste köpa hem så jag kan göra tårtan som jag och Markus ska ha med oss imorgon!

Puss hej

ZzzzzZZzzz

Om en timma ska jag iväg till jobbet, men denna gång för att skolas in på nattpass. Försökte vara duktig och planera upp dagen hur jag skulle sova och äta. Men här sitter jag och är dyngtrött för att min 13-åriga katt Mia bestämt sig för att vara i löpen och yla nätterna igenom. (och dagarna oxå för den delen)
Någon som vill köpa henne, hon är inte mycket värd nu!? =P

Nåväl, klämde i mig en massa glass nu så jag får en sockerkick å kommer igång. Ska nog dricka lite kaffe på jobbet, även om det är äckligt. =)

Men nu ska jag packa lite och sen fara ut på en lång cykeltur med Laban så han får göra av med lite energi innan jag far.

-IMORGON!!! =)

Woohooo

Adrenalinkick!

Ingen städning.

Mötet drog ut på tiden, var hemma halv 5. Då blev det cykeltur med Laban, en riktigt lång tur dessutom så gubben är rätt trött. Sen middag och sen ja... Då blev det tv-tid. Sånt behövs oxå! =) Så städning får bli en annan gång. För nu ska jag lägga mig under filten i soffan med min bok! *beroende*
Cyklade iväg till ÅC å köpte favoritglassen. MUMS!


- Längtar efter duuu!

Regn regn regn...

VAR ÄR MINA REGNKLÄDER?
Ååååhhhh.

Idag är det personalmöte. Tänkte i samband med det fara in och köpa någon växt till akvariet, kanske någon lite fisk också! =)
Sen hem och städa, det behövs. När det regnar finns det gott om tid för det dessutom.

Puss hej

Måndag.

Avskyr att vakna upp ensam, att sova ensam, att somna ensam...
Mitt element är flera mil bort, jag (ispinnen) låg under 2 täcken och lyckades frysa ändå. Men med sockar å tröja gick det bättre. Drömde dock mardrömmar hela natten och vaknade med hårda hjärtslag.

Hela dagen har det regnat, så jag har rengjort akvariet. Det behövdes. Verkligen. Tog 2 timmar. Cyklade en lång runda med Laban, skönt att kunna använda min cykel igen. Markus å hans pappa fixade det åt mig förra helgen. *tacksam*
Sen färgade jag håret, hade en hemsk utväxt. Att färga håret själv är alltid lika spännande, hade färg lite överallt på mig. Meeeen, resultatet blev inte fy skam iaf.

Så nu ligger jag i vardagsrummet, nerbäddad under filt och ser lite TV. Blir en tidig kväll, men lite bokläsande som avslut skulle jag tro. =)

Puss hej

Klump i magen.

Kul att det regnar. Verkligen...
Packar ihop hos Markus nu, ska handla och sen lämna alla saker hos mig, byta om och sen äta middag med Markus innan han far till Ske-hamn. Bara 4 dagar tills vi ses, så det känns skönt.

Men klumpen i magen, den vill inte försvinna. Glad att jag inte läst ut sista boken än, har iaf 300 sidor att förvilla mig i och glömma mitt liv för en stund.

Labans dag...

Idag hade jag och Markus bestämt att det skulle vara Labans dag. När vi vaknade och fick se att himlen var grå och regnet hängde tungt blev vi lite nedstämda. Men som tur är har vi en hund som inte låter sig nedslås för lite vatten. Ut till Ön och träna agility. Vi skärmade av planen så gott som det gick- så att vi kunde ha honom lös. Gick rätt bra faktiskt! Efter det blev det ett besök på djuraffären och inköp av dragsele. Huga vad pengar, men jag kommer ha så mycket ledig tid i sommar så den ska ägnas mycket till min favvovovve. =)
Vi provade lite med selen ikväll och Laban tyckte det var konstigt att mamma helt plötsligt ville att han skulle dra som han annars aldrig får. Men tillslut kändes det som att han förstod. Började lätt ikväll med tanke på att han var rätt slut efter dagens aktiviteter så vi får prova imorgon igen!

När jag får lön ska jag nog införskaffa ett koppel som sitter runt magen på mig, så blir det lättare att dra med Laban då jag kan använda min kropp mer som tyngdpunkt än när jag håller kopplet med händerna. Spännande!!

Imorgon blir det nog att hjälpa älsklingen i lägenheten, få bort det sista av kartongerna. Vore skönt. Sen lutar det åt spelkväll på fredag och sen är det jobbarkväll på lördag och söndag!

För övrigt är tredje boken i serien läst ut. Fasen. Försöker läsa megalångsamt för att de inte ska ta slut, men samtidigt är de ju så bra att jag inte kan sluta läsa. Nåväl, nu ska jag bänka mig i soffan med fjärde boken och en massa gott! =)

Puss hej

Rosa sockar.

Kan ju faktiskt inte annat än le... =)

Jag städade i lägenheten medans Markus tog ansvar för tvätt. Jag hade köpt en ny handduk, med rosa fjärilar. *såklart* Men eftersom handduken var vit i övrigt slängde han in den med den vita tvätten för 60 grader. Och nu har han 3 par sockar och ett kalsongpar i den snygga färgen - ROSA.
Haha, söta underbara pojkvän! ♥

Vi var en sväng på Rusta å köpte en massa rengöringsmedel så nu är toan ren minsann. Riktigt irriterad på killen som bodde här tidigare, inte städat alls när han flyttat ut. Men vi hjälps åt så det börjar bli fräscht här nu. Blir lite roligare för Markus att flytta in till hösten om allt är rent och uppackat. I veckan är han i Umeå för att han har tagit ut en veckas betald semester. Nice! =)

Nu ska jag fortsätta städa, sen ut med Laban och därefter ska jag lägga mig i soffan och njuta av min bok!
Puss hej

Flytten är klar!

Nu bor min älskling på Nydalahöjd. Så fin lägenhet, Laban trivs här massor redan! =)
Och nej, jag flyttar inte in för ni som undrat, vi vill vänta. Inga fler misstag, denna gång ska jag ta det lugnare. Så vi får först se hur det känns nu när vi äntligen får vara själva, då vi tidigare bott i kollektiv båda två. Så vi har verkligen något att se fram emot, att längta efter... =)
Men jag måste ju erkänna att lite sugen är vi redan, på att få bo med varandra, men det finns ingen brådska. Så nu i veckan ska vi pyssla på här i lägenheten, sen åker Markus på söndag. Men han kommer redan torsdagkväll. *tjihoo* Längtar tills midsommar, kommer nog bli mysigt.

Midsommar. Helt otroligt vad tiden går fort...

Jag är beroende.

Först läste jag ut denna:

Sen beställde jag de andra tre. Läste ut den andra boken på 2 kvällar.



Idag börjar jag på den tredje. Men jag måste försöka hålla mig borta från de sista 2 böckerna, jag och Markus får njuta av en veckas ledighet och sen börjar vi båda att jobba. På ensamma kvällar kommer böckerna behövas, men det är ett problem.

BÖCKERNA ÄR FÖÖÖR BRA! Helt otroliga böcker som suger mig fast, jag kan inte slita mig! Så ni vet vad jag gör nu, dessa två böcker kommer vara framför mitt ansikte så ofta jag har möjlighet!!

Underbart!

Vaknade tidigt idag, flickorna har lämnat staden för sommaren så nu bor jag själv ett tag. Med Mia å Laban såklart.
Å till helgen blir det flytt, så fint i lägenheten, blir bra det där.

Efter att tjejerna lämnat Umeå så ringde jag älsklingen. Han sov så jag fick efter några signaler äntligen svar:
-"Ähm, heeeej älskling".
-"Hey baby. Stig upp, drick ett glas vatten och klä på dig. Vi ska ut på långpromenad".
-"Va?"
-"You heard me!"
-"Yes m'am!"
-" Bra, kommer om en kvart. Puss hej"


Så vi har varit iväg i ca 40 min. Rätt trött nu, blir en frukost/lunch och sen ska jag till Markus, hjälpa till med packning. Sen ska jag på jobbet...
Btw- jag blev klar med tentan IGÅR! Jippi!! =)

Vårt tema

Redovisningen igår gick bara bra, och filmen uppskattades. =)
Nu är det "bara" hemtentan kvar, men skrivit 2 sidor så det är ca 2-3 kvar. Borde jag kunna fixa innan fredag!

Här kan ni ser vår inspirationsfilm, det är ett tema på känslor och tanken är att temat skall sträcka sig över 2 terminer med olika övningar i estetiska ämnen för att vidga sitt språkbegrepp.
Filmen är tänkt att visa hur barnen skulle enkelt kunna göra en egen film med små medel, som en sags avslutning på temat.
Kristina och Fredrik redigerade "GLAD, LEDSEN, SNÅL OCH GENERÖS".
Katie och jag redigerade "RÄDD, MODIG, KÄRLEKSFULL OCH AVUNDSJUK"
De som jag fotograferat och hade ansvar över är kärleksfull och avundsjuk.


Puss hej!

Plugg och åter plugg

Sista veckan nu... Temat som vi arbetat på skall redovisas imorgon, sen på kvällen är det agility. Full dag!!
Onsdag naprapaten och innan fredag skall hemtentan vara klar.

Idag gjorde gruppen klart inför morgondagen, gick rätt fort trots allt krångel med filmerna. Efter det for jag ner på stan och fixade mattan till balkogen. I LIKE! Sen plockade jag upp SImon och älsklingen... De fick hämta ut nycklar idag. Var in en snabbis i lägenheten, kommer nog bli mysigt på Nydala. =)

Fått mitt sommarschema, ser inte bra ut. Kommer inte få jobba mycket och verkar dessutom som om första lönen inte kommer förrän slutet på juli. PANIK! Hur ska jag kunna leva i sommar? =/

Nåväl, en sak i taget, nu ska jag oroa mig för hemtentan. Sätter mig ute i det fina vädet på balkongen med Laban och skriver, kanske jag blir gladare.
Puss hej


RSS 2.0