Behöver en paus.

Trött. Ont i magen. Virrig.
Nu är det stressigt.
Muntlig tenta idag. Föreläsning. Jobb.
Sen är det fredag- packa + fotosession.
Lördag- flytt. Aaaahhhh, hur ska jag hinna klart med packning innan dess?
Söndag- städa lägenhet.

Take me away. Far far away. Till solen, vämen och utan all stress och press.
J ska med såklart. Laban får stanna. (han gillar ändå inte extrem värme) =)
Nåväl, drömma kan man ju... Nu måste jag sätta igång, finns ingen tid för detta.
Puss hej

Lycka.

Livet är stressigt nu, verkligen verkligen stressigt. Så mycket lösa trådar, mycket som skall ordnas, fixas och styras upp.
MEN...

Jag är lycklig.
Jag måste ta mig tid att känna efter, trycka bort stressen. För jag är faktiskt lycklig.

Det är en underbar tid nu och all stress får inte ta upp all plats- för den känsla som jag har nu, pirret, glädjen- den ska ha större plats! Och det ska den få. Det ska Johannes få. ♥
Och Laban såklart... =)



GODMORGON VÄRLDEN!
Nu drar jag till plugget, sen tandis, sen fixa middag, sen Umemodellen, sen myyyyyys!

Sönderdag.

Varför är söndagar ALLTID dåliga dagar?
Varför kan jag inte tycka att detta är en bra dag, när jag vaknar upp bredvid Johannes och får en mysig sovmorgon, solen skiner, jag bakar bröd och vi myser med Laban...!? Det kan inte bli en bättre förmiddag.
Men ändå tycks jag vara lite dämpad.
Jag är stressad över denna vecka som kommer, men man kan ju tycka att jag borde kunna koppla bort det en stund och få njuta när något är bra. Dumt.

Johannes har åkt på jobb nu, jag ska packa lite i lägenheten och sen drar jag på jobb. Tur att dagen avslutas med film och mys! Då ska jag försöka slappna av och njuta av mitt liv.


En till bild.

Hösten är för mysig alltså... Vilka färger!


Fotograf: Joakim Jonsson

http://jockejonsson.se


Känsla.

Hinner knappt le, fast jag vill, för jag är glad. Men det är så stressigt runt omkring, hinner inte njuta av den underbara känsla som finns i hjärtat.
Men nu närmar det sig snabbt. 1 vecka kvar att packa och städa, sen ska lägenheten vara tömd och jag å Laban bo hos Johannes. En vecka till efter det så ska jag dra till Leeds i 2 veckor. Innan England är det dessutom en tenta. Kursens svåraste tenta, mest troligen, skall göras innan resan. Gaaaaaah!! Det betyder ingen rast och ingen ro. Bannat!
Men lite braiga stunder ska jag nog kunna klämma in.

Igår var en tokmysig kväll och imorgon är det dags för fotosession igen! Det gör att, trots packning och jobbande, det blir en jädra bra helg ändå!

Puss hej


Fotograf: Joakim Jonsson

http://jockejonsson.se


Det är sååå kul.

Fotograf: Joakim Jonsson

http://jockejonsson.se


Chans.

Mia har fått en andra chans. Ingen är gladare än vad jag är just nu. Min skruttMia charmade min bror, så hon får stanna hos hans familj, på prov i 1 vecka. Om det fungerar väl får hon bo där. Fina fina Mia. ♥

Igår träffade jag min vän Jessiebell. Gipsad å söt följde hon med till MAX. Mums! Mysigt att hinna prata ikapp lite, man måste hitta små stunder att umgås även om det är stressigt i vardagen. En vänskap skall man vårda! Och denna vänskap är otroligt viktig för mig, för ingen är som Jessica! ♥

Efter middag med Jessie for jag till Umemodellen, för andra gången. Styrde upp en fotosession inför söndag med Jocke igen. Blir skitkul!
Fick veta att jag får lite bilder inom kort från förra sessionen, spännande!!

Efter mötet for jag och Laban till Johannes. Han satt och kontollerade lite räkenskaper i pärmar från HSB, så jag passade på att plugga lite! Sen blev det mys. Tänk att det kan kännas bara så himla bra... ♥

"Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min"


Hejdå Mia.

I fredags stoppade jag in hund, katt och packning i bilen och åkte mot Malå.
I Vindeln stod en lång och stilig man med blommor och väntade på mig. Han fick såklart åka med.


Fredagskvällen i Malå blev riktigt mysig och på lördagsmorgonen fick jag och J sova ut då mamma gick ut med Laban. Wow vad härligt med sovmorgon, det är vi inte bortskämda med!
Vi bestämde oss för att åka iväg till A-tjorv. Måste såklart krama på världens bästa Läna. Å tänk, äntligen fick jag mysa med Elsa och krama om Alma igen. MYS!


När vi kom tillbaka till mamma fick vi jättegod middag och avslutade kvällen med att hyra film.
Idag, söndag, började jag och Johannes dagen med att ta med Laban till skogen för lite bus. Visade även Malås fina lappstad för J. Tog även en liten biltur runt Malå samt upp till Tjamstanberget för att hälsa på "nilagubben" och titta på ättestupan. Supermysig förmiddag! ♥


En sen och god lunch och därefter var det dax för avsked. Men denna gång var det inte bara ett vanligt hejdå till lilla mamma utan ett för evigt avsked till min fina Mia.
Underbara, kloka, mysiga Mia.
Hon är "bara" en katt, men för mig har hon varit mer än så. Hon har varit en vän. I 14 år.


"Fredag är ändå den dagen som känns bäst"

Blev en sen kväll och en väldigt tidig morgon för att skjutsa J till bussen. Blev buss eftersom att jag plockar upp honom på vägen mot Malå i eftermiddag.
Har förberett inför resan hela förmiddagen och har fortfarande en del kvar att fixa innan jag kan slappna av och sätta mig i bilen.
Tror och hoppas på en mysig helg!

Puss hej


Vad är det för dag?

Dagarna går så fort nu.
Beror mest troligen på att det är fullt upp.
Är stressad dygnet runt. Faktiskt, jag vaknar upp med hög puls. Kan bero på all fyrtioelva larm som väcker mig när jag sover hos J. Helt sjukt vad han behöver ha larm!! Önskar jag kunde sova lika tungt... Men, det gör jag inte. Jag hoppar upp i sängen när det ringer, men inte han. Han hör knappt att larmet är igång. Nåväl, bara att stå ut, det är ju trots allt mysigt att vakna upp där även om alla larm gör mig tokig.

Så, idag verkar det vara torsdag. Imorgon blir det alltså Malå. Det blir bra, få komma bort från staden en helg. Andas den friska luften och få en chans att koppla av ett tag. Jag hoppas bara att jag kan försöka släppa allt lite när vi är där, men känner jag mig själv rätt så blir det en utmaning att kunna lämna all stress i Umeå.

Nä, nu måste jag göra mig iordning för lite skola!
Puss hej

Tiden rinner iväg.

Ikväll är det "sista" kvällen. Njae, inte sista för alltid, men en sista kväll att umgås med M i lägenheten. Middag och IDOL står på schemat. Sen flyttar M i helgen och då har jag ca 1,5 vecka på mig att flytta allt mitt... Känns konstigt att lämna Ålidhem, har bott här så länge. Men, tror att jag kommer trivas riktigt bra den korta stund jag bor på Haga hos J och sen kommer jag nog älska min superdyra, jättefina lägenhet när jag får den i november.
Blir riktigt nära till universitetet och jobbet. Det gillas!

Till helgen lutar det åt Malå. Mest troligen får jag med mig sällskap dit! Hoppas på bra väder!

Puss hej

If you...

"And if you do me right 
I'm gonna do right by you 
And if you keep it tight 
I'm gonna confide in you 
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me"


Helgens bilder.




Ge mig luft...

Ibland blir det svårt att andas när paniken kryper fram. Mycket som skall fixas, men var är orken? Motivationen?
Har ca 2 veckor på mig att packa ihop lägenheten. Därefter skall allt magasineras under oktober månad. Under den tiden bor jag hos J. Under oktober åker jag även till England i 2 veckor. Då skall Laban få ha 2 hundvakter mest troligen, skönt att känna att det löser sig. I november får jag min lägenhet. MIN egna lägenhet. Den första jag skaffar för att bo själv i. Var väl på tiden kanske?

Nä. Kanske göra "läxan" och sen ta en tidig kväll, imorgon blir en lång dag...!

Puss hej

"Autumn grey, paint the sky or fade away..."

http://jockejonsson.se


Smygtitt.

Gårdagens fotosession var otroligt rolig, som väntat! Olika miljöer och ombyten!
Vi började ute med solnedgång och H&M höst i åtanke för bilderna. Nog blev det höst bilder alltid och jag tycker mig få en liten H&M känsla... =)



När solen övergav oss drog vi till studion där vi lekte med plexiglas, tyger, vind, hår och siluettbilder... Skitkul!
Blir spännande att se resultat från det senare!

B R A dag idag! Perfekt morgon, sen fixa pass, plugga, fixa någon god middag och sen ska jag äntligen till tandläkaren och kika på min käke.

Puss hej

Almanacka, vecka 36



Nyckel.

Kursen är i full gång nu.
Inte så hemskt stora uppgifter, men många däremot. Svårt att hålla reda på allt, måste sätta mig ner och strukturera upp!
Idag fick vi information om vår resa till Leeds. Känns som att det är svårt att få in mer information i hjärnan efter den lektionen, är en hel del som man måste tänka på före, under och efter vistelsen. Men det kommer bli otroligt rooliga 2 veckor, det är jag övertygad om!

Ikväll ska jag till Umemodellen och börja i deras förening! Det blir kul, vill verkligen hålla igång med modellandet! Sjukt roligt är det, går inte att förklara med ord hur det känns när man får se bilderna från en session. Lycka!
Imorgon kväll har jag en session med en fotograf som heter Joakim Jonsson. Ska bli intressant att få prova på en tredje fotograf, nyttigt att få jobba med flera olika!

Nu ska jag ut med Laban och sen handla och förbereda middag på Haga.
Puss hej

Busy little bee...

Fullt upp i veckan!
Har mycket på dagarna, mycket på kvällarna!
Känns som att denna vecka kommer att gå riktigt fort pga av, eller så kanske den gör motsatsen när man känner allt man INTE hinner göra.
Jag tror dock att den kommer gå rätt fort ändå. Ser speciellt fram mot onsdag kväll och fotosessionen jag har då. Ska bli så otroligt roligt! Yey!

Puss hej

Fancy fancy...

Iiihhh, det här blir en bra kväll.
Jag bara känner det i kroppen!

En liten svart åker på! Ses i dimman!

Röd/violett

Lämnade min trygghetszon i hårfärg idag och gick från mörkbrun till röd/violett.
Riktigt läckert i solljus, måste fota ute sen för det syntes inte så väl inne.
Kul med nytt, blir bra inför kommande fotosessioner. (har 3 på planeringsstadiet nu)


Kuuuuuuuul!

Shit vad det händer saker i mitt liv nu, hänger knappt med. Men det är roligt! (det mesta iaf)
Nästa vecka startar jag i ny kör och modellförening samt har en fotosession inbokad med en väldigt duktig fotograf som kontaktade mig. Är otroligt peppad inför denna session! Kan knappt vänta... =)

Pustar ut!

Åh. Men vilken lycka.
Förutom att jag får en supermysig morgon så fortsätter dagen att vara bra då jag får veta att jag har FÅTT EN LÄGENHET!

Äntligen.
Efter allt detta sökande har jag äntligen fått en lägenhet. Visserligen är den i minsta laget och alldeles för dyr, men den är mysig, fräsch och framförallt; om 2 månader är den MIN!!

Ikväll blir det att fira!
Yey!! =)


Skräp.

Helt otroligt vad man samlar på sig skräp. Och allt skräp kommer fram nu när jag ska packa ihop lägenheten.
Note to self: KÖP SOPSÄCKAR!
Måste fixa fler flyttkartonger. Har bara 4 veckor på mig, helt plötsligt..
Blir att magasinera allt som finns i lägenheten och tränga in Laban och mig själv hos J tills jag hittar en lägenhet.

"Sometimes days are so hard to survive
Million ways to bury you alive
The sun goes down like a bad bad dream
You're wound up tight gotta let off steam
They say they can break you again and again
If life is a radio, turn it up to ten"


RSS 2.0