Oh happy day.

Helgen var väldigt trevlig, kul med Daniel på besök. Jag, Markus och Daniel körde sällskapsspel hela fredagskvällen och sen väntade lördagen med början på travet i restaurangen. Gick därifrån med mätt mage, 6 rätt och 120:- rikare. Sen blev det släktfejden på kvällen med Markus familj. Mycket skoj!

Idag har jag haft en riktigt bra dag, trots att den började med en tandläkarbesök 07.30. Men sedan kl 12 var det dax att låta Laban spåra. Han var faktiskt duktig, efter lite fler gånger att öva så kommer han nog få in rätta suget för att spåra. =)

Sen kl. 16 kom min nya soffa. ME LIKE! Är typ i sjunde himlen, den är så himla fin. Min alldeles egna soffa. E
Måste nog visa en bild på den fina och sköna soffan. Spegeln skall hänga över soffan sedan, men på bredden istället för på längden.
Tyvärr är inte soffan lika fin på bild som i verklighet, men ni ser typ hur den ser ut iaf... =)


Puss hej

Trött

Som vanligt. Trött. Är stressad över rätt mycket just nu vilket gör att kroppen hinner aldrig slappna av. Längtar efter okomplicerade lata dagar i solen...

Imorgon kommer Markus bror upp till Umeå samt resten av familjen, i helgen skall vi nämligen fira Markus morbror som fyllde 50 år för ett tag sedan, så på lördagen blir det en hel del skoj. Bytte jobbpass så att jag fick ledigt på lördag och har nu jobbat onsdag och torsdag kväll. Sen blir det jobb på söndag och måndag igen.

Nu är jag så trött så det blir att hoppa isäng illa kvickt.
Sovsågott!

I dreamed a dream...

Det är svårt att låta minnen blekna när de dyker upp om nätterna.

Finns ingen tid...

till något. Bara plugg.
Åh denna kurs alltså, såååå mycket litteratur. En del litteratur är så tung att man bara vill slänga iväg böckerna. Men en del är riktigt bra. Vissa böcker skapar en hel del intressanta funderingar om etik i världen.


Den litteratur vi skall ha seminarium på imorgon heter "Ishmael" av Daniel Quinn. Den handlar om en man som läser en annons där en lärare söker en elev med en önskan om att rädda världen. När mannen svarar på annonsen visar det sig att läraren är en stor gorilla vid namn Ishmael. Och undervisar oss, det gör han verkligen. Genom Ishmaels föreläsningar får vi lära oss historien om hur människan blev människa och om exakt var vi började att göra fel. Och hur vi ska göra för att rätta till allting igen.

För det är något fel med mänskligheten. Vi har denna otroligt vackra planet full med underbara platser, unika djur och fantastiska växter. Och det enda vi är intresserade av är förstörelse. Vi hugger ner alla skogar, smutsar ner alla hav, dödar alla djur och utnyttjar all växtlighet. Utan att tänka på konsekvenserna eller på framtiden. Genom att leva för idag, för imorgon, för nästa år, glömmer vi bort att våra barn ska leva om 50 år, att våra barnbarn ska leva om 100. Vi glömmer att det om 1000 år kommer att finnas människor som även de behöver ren luft, fräscht vatten och någonting att äta.

 


 

Veckorna fylls av plugg och dålig sömn. Så fr.o.m fredag kväll t.o.m söndag förmiddag ska jag vara pluggfri. Måste få en liten paus. BEHÖVER!!

På fredagkväll skall jag och Markus fara till Germund för att fira Katarina som fyllde 40 år 17 mars. Så förutom mig å Markus kommer även Peder m.fam samt Jörgen m.fam. Blir nog trevligt.

Lördagen skall jag och Markus umgås i förhoppningsvis fint väder och på kvällen blir det nog att ha lite partaj hemma hos mig... Komsi komsi!

Sen kommer söndagen och då är det tillbaka till pluggträsket.

Hoppas ni alla får en bra helg!

Puss hej


Lördag?

Inte känns det som helg riktigt, men det kan bero på att dagarna smälter in i varandra lite just nu...

Igår kväll var jag hos Tomas, var riktigt trevligt. Efter en stund kom Jessiebell. Mys att bara få vara med gamla goda vänner! ♥  Det kommer bli en bra sommar!!
Det händer grejer för min gode vän Tomas, hållar alla tummar och tår för honom. Han är menad att göra stora saker.

Idag tog jag mig en joggingtur med Laban bort till Nydalahöjd . Markus lägenhet är förvandlad till en riktig ungkarlslya med skräp, kläder och sladdar överallt. I lägenheten sitter 4 killar (Snarkus, Sajmon, Pätär och Släde) och spelar hela dagar (och nätter också). Jag stannade av förklarliga skäl inte så länge, den humor som växer fram hos dessa killar efter att bara stirra in en skärm... Ja ni kan nog tänka er vilken nivå skämten ligger på...
Peter
var dock snäll och gav mig lite godis. Det gillas! =)

Sen tog jag bilen å brummade hem. Här fortsätter jag med att städa och röja undan i lägenheten, börjar lite smått att förbereda inför flytten. Sen ska jag iväg å jobba, så då släpper jag av Laban hos grabbarna Grus.

Ha en bra helg!
Puss hej

Snart helg...

Igår åkte kära mamma tilbaka till Malå. Dagarna går så fort, det är rätt trist. Men vi hann med en hel del shopping och mys ändå! =)
Planerar att åka till Malå i mitten på maj. Det får vi se lite längre fram.

Sen ska jag fixa bort lite skolarbete. Oerhört tråkigt, men det ska göras.

Nu skall jag återgå till städandet.
Puss hej

Glad Påsk.

Stressen hänger sig kvar i kroppen, men för några dagar skall jag bara försöka ta det lugnt och vara med nära och kära.
På skärtorsdagen var jag var Joanna och Mye, vi hade en superhärlig kväll.
Igår på den långa fredagen umgicks jag med min älskling, följde med till sjukhuset, och blev själv under kvällen tyvärr.
Men ikväll ska jag och Markus fara ut till Obbola för att äta påskmiddag.
Sen på påskdagen, imorgon, ska vi till Innertavle och hälsa på busbarnen. Där är mamma just nu på besök, så henne rövar jag med mig hem. I några dagar så kommer mamma att stanna hos mig, det blir himla mysigt!

Nu ska jag mysa med min underbara vovve! ♥
Puss hej

RSS 2.0