Fixardag!

Hade bokat tvättid, men någonstans försvann den tydligen. Nåväl, jag gråter inte tårar, tvätten får gärna vänta för min del..
Idag har jag ringt runt och ordnat tider för ögon, öron, hår och naglar. GILLA!
Skall hinna med att sola idag, hämta paket, sortera kläder, 2 möten m.m... Mer än så blir det nog inte idag, får ta itu med tråkiga saker imorgon!

Det mesta av mina tidsbeställningar kommer hinnas i veckan, ska bli fin på fredag hade jag tänkt så man kanske kan se lite söt ut i helgen...
Bilder kommer...!

PUSS HEEEEJ

"Mad world"

Tung dag.
Jobbade 20-07. Skola kl.09.00...!
Sen jobb igen 16-21
Jag är trött.

Men, jag är ändå glad.

Sista året.

Imorgon påbörjas mitt sista år som lärarstudent.
Tiden har verkligen gått fort...
Känns som att höstterminen kan gå fortare, men det är mycket pga allt annat som händer.
Många förändringar i rörelse, det håller tiden igång mycket mer.

Ser dock fram emot denna vecka, speciellt när veckan går mot sitt slut... ;)

Plåtning!

Det blir nog skoj.
Kl. 12 ska jag vara där.
Bäst att hoppa in i duschen och leta igenom garderoben...

Puss hej


My head is spinning...

Efter att jag slutat jobbet igår så gjorde jag mig redo för att bege mig till J. Har en hel del att tänka på nu vilket kanske gör att man blir lite virrig- för när jag skulle stänga in Laban i bilen lyckades jag även att stänga in nycklarna. Och bilen var låst.
Tack och lov så hade jag mobilen på mig och fick tag i Jessiebell. Tur var det att hon kunde skjutsa mig för att hämta extranycklarna. Blev en halvtimma sen till J men huvudsaken jag tog mig in i bilen iallafall...
Det var ju varken för varmt eller för kallt ute som tur var så Laban klarade sig fint och var lika glad som vanligt! =)
Så i slutändan blev det en bra kväll, lite extra bra faktiskt!

Fool me twice...

Jag lär mig aldrig.
Kanske den stora nackdelen när man kommer från ett litet samhälle- man är för godtrogen! Man litar på att människor är bra människor.

Nåväl. Jag har aldrig låtit något slå ner mig på botten och det skall detta ej heller!

Jag gillar verkligen

att komma hem och få rolig post!
Framkallat bilder!
Weeeeeiiiii!

Mysmåndag.

Ibland så måste man ha det lite extra mysigt på en måndag. Denna måndag är rätt grå så då passar det med filmkväll. "Planet Earth" och äppelkaka med marsansås, det kan inte annat än bli bra!


En favorit...

www.fotonord.se


"Love on the beach"

Kanske sommarens sista session. Är otroligt nöjd!



www.fotonord.se

Egoboost!!

Jag är verkligen så glad att jag väckte liv i en gammal dröm innan den blev för gammal.
Efter dessa fotosessioner i sommar så känner jag verkligen att jag mår bra med mig själv, accepterar min kropp mer och självförtroendet har fått sig en liten kick. Ibland behövs det bara och för mig behövdes det verkligen.
Jag har verkligen inga ambitioner att försöka vara modell på en högre nivå just nu, dock vill jag gärna fortsätta med det som intresse. Det är så otroligt kul!

På modellsidan där min portfolio ligger kan andra fotografer/modeller kommentera och betygsätta. För varje session har kommentarerna och betygen höjts och med det mitt självförtroende likaså. Vissa tittar snett när man skriver om detta, framhäver något man är stolt över- för det är ju trots allt väldigt osvenskt att göra så. Men varför är det så? Varför ska man inte får vara lite stolt över sig själv? Jag är stolt att jag gjort detta. Jag har så kul på varje session!



www.fotonord.se

En sista sommarhelg?

Det känns att det är höst i luften. Why so soon?
Sommaren har gått så fort, men det är väl för att man har haft så mycket aktiviteter. Det har varit en bra sommar. Vissa mindre bra stunder, såklart, men i överlag har det varit bra. Bara tråkigt att den snart är slut... Får försöka njuta denna helg som inleds med middag och senare fest, på lördagen är jag barnvakt till mina söta troll och söndagen blir det jobb! En lagom helg!



Men det känns inte alltför tungt med höst. Hösten är ju "min" årstid. Höstmörkret gör att man får tända ljus om kvällarna, kura ihop sig under en filt med en kopp thé, blicka ut genom fönstret och se alla stjärnor... Vad kan va bättre än mys på en höstkväll?
Vaknar för en morgonpromenad och känna den friska höstdoften, kylan börjar bita i röda kinder...

Brrr...

Vädret höll i sig igår och sessionen blev av ute på Vitskärsudden.
Min förkylning bidrog till att ögonen rann en del och sminket suddades ut, men det syns nog inte så mycket på bilderna hoppas jag! Vi tittade lite snabbt på de kort som Andreas tog och det fanns en del som såg riktigt fina ut och en del som man skämdes över att se, haha...
Det är svårare än vad man tror att posera. Det som känns bra ser oftast inte bra ut och det som känns konstigt ser oftast skitbra ut!
Men jag lär mig mer och mer, så förhoppningsvis blir jag bättre för varje gång. Jag har dock oftast rätt höga krav på mig själv och blir sällan nöjd. Men vi får se när bilderna kommer...
Vi tog bilder endast i vattnet och mot slutet var vi helt genomblöta och kalla! Men roligt var det... =)

Fotosession nr 4

Om vädret håller i sig så kommer jag och Johannes få göra klart vår fotosession ikväll!
*hoppas*


En söndag i Sthlm

Har nyss spenderat värdefulla slantar på onyttigheter. man får det på sega söndagar.

Konserten igår höll på i ca 2,5 h. Vilken upplevelse!! Tråkigt att behöva vara hängig med feber och halsont, men det gjorde inte att jag inte kunde uppskatta alla otroliga framträdanden och själv sjunga med i alla låtar. Rösten var inte av bästa kvalité, men jag sjöng iaf!!

Kring 23-tiden var vi tillbaka i Alvik och beslutade att inte gå ut. Blev lägenhetshäng fram tills läggdags, och wow så skönt det var att få sova!! Idag blir en väldigt lugn dag som avslutas med myskväll. Vi ska göra middag till André som tack för att vi fått sova här och sen blir det nog film!

Imorgon återvänder vi till Umeå på kvällen. =)
Dagarna har gått fort, men tiden springer alltid iväg när man har roligt!

Puss hej

Nej nej nej nej neeeej

Vaknar upp med ont i halsen. Var ju nyss sjuk! Får inte blir det igen... Får spara på rösten lite under körövningarna på eftermiddagen så att man kan använda lite röstresurser på vår finalkonsert ikväll kl. 20!

Var ute med Maria igår, hade en superhärlig kväll. Var med om det mesta man kan vara med om på en utekväll och halv 5 kom vi haltandes in och föll ner på vår madrass. Smärtan i fötterna idag går inte att beskriva, men det var det värt. Snacka om att vi dansade! Kan även ha varit den billigaste kvällen på hela sommaren då vi blev bjudna på allt! Not bad!

Men något som förvånade mig var att så många även här i Sthlm var häpnade över min längd. Dock verkar de i Sthlm tycka mer att det var coolt medans de i Umeå mer bara är förvånade över att en tjej kan vara så lång och ändå gå i klackar. =P

Fredag den 13:e i Sthlm

Dagen kommer bestå av att sjunga. HELA dagen. Från 10- 15.30 kommer vi att öva, sen uppträder vi med ett urval av låtarna på plattan kl. 17. Efter konserten ikväll blir det mest troligen utgång för att ta pulsen på Stockholms nattliv!
Imorgon har vi dock vår stora konsert kl. 20 i Filadelfiakyrkan.

Det är upplyftande att få sjunga såhär mycket, men till hösten blir det nog lite annat än gospel. Har sjungit så mycket gospel så jag börjar vilja prova på lite mer varierat. Jazz är ju egentligen vad jag vill sjunga, men eftersom jag inte direkt har ett komplett jazzband i bakfickan så får det bli annan musik i en ny kör.

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan gå med Maria till tuben och starta dagen. Gäller att ta vara på tiden här, det går fort, men det är ju för att det är roligt! Men klart man längtar hem lite också...

Solnedgång...

Skarp kvällssol var en utmaning. Ögonen tårades av det skarpa ljuset, men fina färger blir det.

 

www.fotonord.se


Flyger till Stockholm idag.

Nu närmar det sig, om några timmar drar jag och Maria till huvudstaden och medverkar i Gospel Weekend. Ska bli så roligt att få fara iväg en sväng.
Söta lilla mamma är i Umeå under tiden och passar Mia och Laban.

Det blir skönt att bara komma bort en liten stund.
*behövs*

Jag gillar

bilderna på mig och Johannes. Vår fotograf Andreas är verkligen så duktig!
Här kan ni läsa om sessionen!


It's the end of an era...

En "sista" kväll blev det igår med middag, efterrätt och sällskapsspel för fyra hungriga själar... En bra kväll för en sista kväll med min fina vän Tomas. Långt bort, till England ska han... Det kommer blir bra det där, Tomas är menad för något större. Han kommer det gå bra för. Det vet jag. Och det är han värd. Massor.



Träden bär
minnen

om vår vänskaps födelse.

De finns för alltid kvar.


Fotosessionen med Johannes

Så  har vi fått de 10 första bilderna från vår session. Många av dem var faktiskt riktigt fina, vilket stillade min neurotiska oro. =P
Dessa två är mina favoriter, vad tycks?


www.fotonord.se

En till bild från Bölesholmarna

 

Väntar med spänning på resten av bilderna från den kvällen!

 

www.fotonord.se


Vilken toppendag!

Haft en underbar dag på stranden! Riktigt mysig!

Sen kommer jag hem och har fått lite bilder från utesessionen! Mycket kul att få se några bilder! Är rätt nöjd, men än har jag mycket att lära!!

www.fotonord.se


Jag vet, jag tänker för mycket.

Fotosessionen med Johannes var spännande, utmanande och svår. Tyvärr var det tidsbrist då fotografen hade en till tjej att fota samma kväll så vi hann tyvärr inte med allt, så det får bli vid ett senare tillfälle.
Det var en utmaning att posera tillsammans med någon. Att stå modell är fortfarande så nytt för mig så att dessutom då vara två som ska kunna samspela var intressant att prova på. Får hoppas att det blev några bra bilder!

Gårdagens smink/hår...

Nu är det helg. Kvällen bjuder på partaj och resterande dagar av helgen bjuds det på nattjobb.

Kloka ord.

"Ge mig styrka
att med jämnmod foga mig i
det jag inte kan ändra,
mod att ändra på
det jag kan och vill ändra
och vishet
att skilja det ena från det andra."

Med spänd förväntan...

Imorgon är det dags för fotosession ute igen. Denna gången kommer jag fotas med en manlig modell vid ett stenbrott där det är mineraler i vattnet som färgar det turkost. Kommer bli läckert tror jag! Mycket spännande!! =)


Lånad bild från google.

Ändrad dag.

Eftersom att det verkar bli regn imorgon, så flyttade vi fotosessionen till ikväll.
Spännade!

Inför nästa fotosession...

Onsdagkväll är det dags igen, om solen vill lysa med sina strålar.
Då är det fotosession ute som gäller och med de ursprungliga planerna med sommarklänningar.

Spännande!

Är nattuggla igen.

Så var det dags att jobba natt. Söndag, måndag och tisdag. Ledig onsdag och torsdag. Natt igen lördag och söndag.

Men
efter det är sommarschemat slut. Och kvar att göra efter nattpassen är resan till Sthlm som närmar sig med stormsteg. 11-16 augusti.

RSS 2.0