Så var det helg igen..

Inte direkt full fart mot helgen, blir en lugn en nu. Julpynta och rensa i lådor och hyllor. Nästa helg blir det ju inflyttningsfest så då kan det passa med en lugn helg nu.
Idag har jag skickat iväg kompletterande uppgifter. Dock känner jag mig ganska säker på att jag inte ska börja även om jag tar mig in. Men, vi får se.

Snart klar med alla julklappar. Ska ta mig tid och skriva julkort här någon kväll, det brukar ta tiiiiiiid.

Undrar om jag ska klä granen i veckan. Egentligen är jag en sån som vill att man klär granen endast några dagar före julafton. Men jag ska ju fira hemma i Malå så då kanske det är okej att klä den tidigare i år.
Ja, jag tror det. Japp.

Hoppas ni får en härlig helg allihopa!

Puss och kram!!

Vad händer i mitt liv?

* Efter ett samtal med min syo har jag tagit ett beslut. Tror jag.
Och det är att jag börjar på universitet till hösten istället för våren. Hon trodde att jag skulle förmodligen kunna ta mig in på lärarlinjen oavsett om jag söker för vår eller höst- dock är det ju svårare att ta sig in vårtermin för det är bara 30 platser och det är en linje med öppen ingång dessutom- vilket gör den mer attraktiv. Och faktum är ju att om jag ska läsa till lärare vet jag ju redan inriktning, så den linjen med öppen ingång är inte viktig för mig.

* Jag har börjat spela piano igen. Ett äldre par skänkte bort ett piano (!) som var i gott skick, bara man stog för att hämta det. Perfa! Sagt och gjort- nu står pianot i vardagsrummet och senaste månaden har jag nog drivit mina grannar till vansinne med pianoövningar. =P

* Till våren läser jag tyska ifall jag inte ska in på universitet, och som det ser ut så väntar jag ju med det till hösten.

* Nyårslöften ska börja planeras nu. Jag måste ÄTA bättre, TRÄNA mer samt hitta en fungerande MEDICIN.
Utan det kommer jag inte kunna studera. Min sjukskrivning går ut i juni och innan dess vill jag att jag ska ha en fungerande vardag.

* I år går jag ALL IN på julklappar. D.v.s jag tar en halvtimma på mig att slå in dom i år. Har alla möjliga papper, pyssel, pennor etc etc. Superkul!

* Laban växer så det knakar. Han har blitt så stooooor. Kikade på bilder från i somras, vilken liten pälsboll han var då! =P
7 månader är han nu, söt som vanligt men så in i vassens envis!!! En allmänlydnadskurs hade inte suttit helt fel i nuläget.

* Snart har vi inflyttningsfest, förhoppningsvis har vi fått våra skåpluckor då!! =)

ÄNTLIGEN!!!

Internet. Yes. Äntligen.

Som vi väntat, men nu är alla knutar lösta.

Thaaaanx T3!

Hög inaktivitet

på bloggen.
But what to do?
Vi står fortfarande utan internet. Trots att vi betalat för tjänsten för längesedan. Suck.

Hursomhelst är då resten snart iordning i lägenheten, någon enstaka kartong kvar bara. =)

Tomas fyller år idag. GRATTIS!

Ha en bra dag!
Puss!

RSS 2.0