Jag hade

en underbar kväll i fredags med 3 fina fina tjejer!
Joanna, Mye och Jessibell och jag drack vin och såg första SATC-filmen som förberedelse, vi gick nämligen och såg den nya Sex And The City filmen senare på kvällen.
Tur att jag hade planerat det som höll mitt humör uppe när omständigheter komplicerade mitt liv!
Tack underbara ni för en härlig kväll!!

På lördagen var det flyttdax, så nu bor jag officiellt i en enda röra. Men det är rätt trevligt ändå, såklart. Dessutom har jag äran att ha Joanna på besök fram till fredag förmiddag. Trist att hon åker just när jag får ledig tid bara...

Ikväll blir det tentaplugg och lite solning tror jag... =)
Hej puss ses!

Vad? Vem? Var? Hur?

Känner mig som ett stort vandrande frågetecken.
Är helt slut. På rikt.

Men kvällens sång gjorde susen, sång kan läka mycket...
Efter sången mådde jag genast bättre så nu ska jag hoppa isäng och se fram emot att få en sovmorgon. Det var längesedan jag fick vakna upp utan att känna stress. SKÖNT!! Bäst att passa på att njuta, för sen är det fullt upp igen!

Less.

Just nu är jag bara så less. Så less som man kan bli. På allt.

Tur att sommaren snart är här...


Kaos.

Jag tycker att jag brukar vara rätt organiserad och välplanerad. Men nu är det kaos i mitt huvud. Det är så mycket som händer nu och så mycket att hålla koll på och så mycket som skall göras att det bara tjuter OVERLOAD i skallen.

Imorgon är det projektarbete hela dagen följt av jobb på kvällen. På torsdag är det projektarbete på förmiddagen, är barnvakt under eftermiddag och kväll följt av jobb på natten 21-07. Fredagen börjar med tvätt direkt jag kommer hem från jobbet och sen skall det skrivas förberedelse inför seminarium. På lördag så är jag barnvakt hela dagen och även under några timmar på söndagen, på kvällen är det sedan jobb. Det var denna vecka, den andra veckan orkar jag inte ens tänka på!

Här kommer sommaren, på nytt igen.

I helgen kom sommaren, både till Umeå och Malå.
Fick en härlig helg i Malå med mamma. Vi tog det riktigt lugnt, och det var så otroligt skönt kan jag meddela. Att bara få ett avbrott i min stressiga vardag. Tack mamma!
Men nu är jag tillbaka i verkligheten och Umeå. På ett sätt är det givetvis skönt att vara hemma igen för här grönskar det kan jag meddela. Men hade gärna stannat i Malå lite längre och få fortsätta skjuta på stressandet. Men nu är det fullt upp de närmaste 3 veckorna, så boka långt i förväg om ni vill ses! =)
Ps. Gratts till Lena, Kjelle och Alma som fått nytt tillskott i familjen!

Lägger upp ett collage på lite bilder från januari- maj.



Gulligt.


Det händer grejer.

Är rätt stressad inombords just nu. Mycket som händer och skall göras med skola, jobb/ekonomi, Laban, flytten och annat. Därför är det rätt revligt med några soliga inslag i livet som muntrar upp.

Ny soffa och ny mobil. Känns himla bra måste jag medge. Och till sommaren blir jag KANSKE med bil. Och inte vilken bil som helst, en kombi. Det skulle ju inte vara helt fel. Wow!

Ikväll var det sångövning med kören. Det börjar ta sig i låtarna nu, en månad kvar till showen "Gospel Footprints".
Jag kommer vara med i en kvartett, en duett och lite andra utstickande låtar. Kul att få vara med lite extra! Vissa låtar känner man ett sting i hjärtat dock, 2 sjöngs på Jockes begravning och många andra är förknippade med minnen. Men det gör bara att det blir mer inlevelse.

Nu ska jag unna mig lite gott och lägga mig framför tv:n.
Tingeling!

Ny mobil!


Me like! =)
Känns ruskigt bra, hoppas denna håller bra!

"för en lång lång tid"

Tiden går fort. Så otroligt fort...

RSS 2.0