Inspark

Till veckan sätter insparken igång. Vet inte om jag ska vara nervös eller förväntansfull!? =P Fick "schemat" för insparken idag. Kommer ju vara helt död efter dessa dagar!!!

"18 januari
 Välkomna till insparken 08, Vi välkomnar er med stora armar, första kvällen ska vi börja lära känna er med det vi kan bäst lekar, skratt och sång. Vi möts kl 16 vid mitfontänen för att ge er en liten tour på universitetet. Egen dryck medtages. Leg och kårleg (betalt kårlegskvitto gäller) behövs om du sedan vill komma ut på något av studentställena på campus.

Poängjakt 19 jan
Vi möts andra dagen på insparken kl 14.00 vid mitfontänen för promenad ner till Umeå centrum, där vi ska leka och lära känna varandra och Umeå.

80-talsfest 19 jan
Dra på din 80-tals dräkt och hårsprayen för nu kör vi karaoke och lekar för hela slanten Vi träffas kl 18.00 vid mitfontänen för promenad mot det gloriösa Ålidhem Leg och kårleg (betalt kårlegskvitto gäller även) behövs som vanligt.

Vinter OS 22 jan
Vi möts som vanligt vid mitfontänen kl 15.00 för vinter-OS som består av tävlingar i form av den som kan skratta längst, högst och konstigast. På med tjocka kläder då vi hoppas på pulkaåkning i snön. Vi planerar även för utgång på kvällen, dock gör vi en paus mellan aktiviteterna för tid till ombyte innan utgång! Valfri egen dryck medtages.

Myskväll 23 jan
Denna kväll ska vi se vem som är den sämsta förloraren då vi spelar sällskapsspel och kollar film i Hum-huset. Valfri egen dryck och tilltugg medtages. Vi generaler och phösare står för film och spel. Vi möts kl 18.00 vid mitfontänen.

Phösarfest 25 jan

Äntligen fredag! Nu ska alla lag samlas hos respektive phösare för att avnjuta en trevlig stund innan vi möts upp på ålidhems egna KROGEN KROGEN. Senare kan det bli studentpub på universitetet. Leg och kårleg (betalt kårlegskvitto gäller även). Tid och platser meddelas under insparken.

Temafest HÅRDROCK!
26 jan
Nu ska hårdrocksgudarna prisas, tävlingar och priser till utklädnad och dylikt kommer att förekomma. Vi möts vid mitfontänen kl 18.00 för att sedan promenera den lilla vägen till Ålidhem. Valfri dryck medtages. Leg och kårleg (betalt kårlegskvitto gäller även).

Nostalgikväll 30 jan
Här summerar vi den lilla intensiva tid vi haft tillsammans med tipsrunda och andra överraskningar. Vi möts vid mitfontänen kl 18.00 för att sedan promenera den lilla vägen till Ålidhem. Valfri dryck medtages. Leg och kårleg (betalt kårlegskvitto gäller även).

Sittning 2 feb
Avslutning på INSPARKEN 08 firar vi med sittning på NH, det serveras god mat och dryck till ett mycket förmånligt pris, biljetter kommer att säljas under insparken. Dags för oss att utse årets nolla. Dags för er att bli ettor, välkomna."

Kommentarer
Postat av: Amanda

LÅter skoj (:

2008-01-11 @ 19:51:03
URL: http://shoulderson.blogg.se
Postat av: Pernilla

Amanda: Ska bli riktigt spännande! =)

2008-01-11 @ 20:00:42
URL: http://nerpilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0